Nincsenek egységes rendszerbeállítások vagy folyamatok, amelyek egyformán alkalmazhatók az összes vállalat számára. Minden ügyfél különálló eset, ezért a SAP GTS funkciókat is az üzleti igényekhez kell igazítani. Az SAP stabil alapot biztosít, de testreszabás nélkül a rendszer alig használható. Örömmel néznénk át üzleti folyamatait Önnel együtt, hogy olyan optimalizálási lehetőségeket találjunk, amelyek előnyösek lehetnek az Ön számára.

Az SAP Global Trade Services legnépszerűbb optimalizációi

A tapasztalat azt mutatja, hogy a folyamatok és eszközök gyakran átláthatóbbá és egyszerűbbé tehetők. Az előnyök nyilvánvalóak; érthetőbb és optimális szabályozás, melyekhez alacsonyabb fenntartási költség társul. A továbbiakban információt talál legkeresettebb eszközeinkről és bővítményeinkről. Amennyiben kérdése van, vagy több megoldásra van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Minősítési munkafolyamat

Megbízható módot keres GTS-ben a tarifálandó termékek összegyűjtésére? Kifejlesztettünk néhány egyszerű és hatékony módszert amelyekkel megcélozhatja, rangsorolhatja és rendezheti a kívánt termékcsaládokat.

SPL ellenőrzés – zárolt dokumentumok feloldása

Úgy gondoljuk, hogy a zárolt dokumentumok megjelenítésének fejlesztésével és a meglévő üzemeltetés kiterjesztésével áttekinthetőbb képet nyújthatunk, amely a hatékonyság növelését teszi lehetővé.

Preferencia számítások – megbízható eredménnyel

A preferencia számítás az SAP GTS-ben jó minőségű törzsadatokat igényel. A számítás minősége csak rendszeresen és fokozatosan javítható. A folyamat megkönnyítésére kidolgoztunk egy eljárást és a hozzá kapcsolódó méréseket.

SPL ellenőrzés – teljesítmény optimalizálás

A logisztikai dokumentumok ellenőrzése erőforrásigényes feladat, amely az ERP oldalán is jelentősen növeli a válaszidőt. A GTS minden alkalommal új ellenőrzést hajt végre, még akkor is, ha nem módosították a partnerrel kapcsolatos adatokat. Cégünk olyan eljárást dolgozott ki, amely csak akkor indít új vizsgálatot, ha ez indokolt.

Egyszerűsített amerikai export

Ha Ön közvetve vagy közvetlenül termékeket vásárol az USA-ból, akkor az Egyesült Államok jogszabályai Önre is érvényesek lehetnek. Ez a szabályrendszer bonyolult, gyakran változik és alapos szaktudást igényel. Ha az érintett termékek nem a tevékenysége középpontjában állnak, akkor lehetősége nyílhat a folyamat egyszerűsítésére.

Kereskedelmi származási ország

A kereskedelmi származási ország jelenleg sem az ERP, sem a GTS-oldalán nem érhető el. Bizonyos feltételek mellett cégünk lehetővé teszi ezek egyszerűsített eljárással történő kezelését..